کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران

کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران

تولید کننده انواع افزودنی و محصولات ترمیم و آب بندی بتن،ارائه دهنده خدمات آزمایشگاهی ،فنی و مهندسی بتن
کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران

کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران

تولید کننده انواع افزودنی و محصولات ترمیم و آب بندی بتن،ارائه دهنده خدمات آزمایشگاهی ،فنی و مهندسی بتن

خرید اینترنتی ژل میکروسیلیس ( قیمت ژل میکروسیلیس بتن )

خرید اینترنتی ژل میکروسیلیس ( قیمت ژل میکروسیلیس بتن )

امروزه به علت مزایای اثبات شده مصرف افزودنی های بتن گسترش روز افزودنی یافته است. از جمله پرکاربردترین افزودنی های مصرفی میکروسیلیس می باشد. میکروسیلیس معمولا بسته به شرایط پروژه به صورت پودر میکروسیلیس ، دوغاب میکروسیلیس و ژل میکروسیلیس مورد استفاده قرار می گیرد. در زیر به مشخصات فنی سه نوع محصول آورده شده است.

استفاده از ژل میکروسیلیس امروزه  به علت سهولت مصرف و نیز مباحث زیست محیطی بیش از سایر گونه ها ( پودر و دوغاب ) مورد اقبال مهندسین و کارفرمایان می باشد. ژل میکروسیلیس شامل فوق روان کننده ، پودر میکروسیلیس ، الیاف و آب می باشد. ژل میکروسیلیس بسته به میزان فوق روان کننده موجود در آن دارای مقدار مصرف متفاوتی ( 1 تا 10 درصد ) می باشد. البته بهترین حالت استفاده از ژل میکروسیلیس با میزان مصرف 10 درصد بوده تا اطمینان حاصل شود حداقل 5 درصد میکروسیلیس بر ترکیب بتن اضافه شده است.

شما می توانید برای مشاوره و تهیه پودر میکروسیلیس ، انواع ژل میکروسیلیس و دوغاب میکروسیلیس یا کسب اطلاع جهت قیمت ژل میکروسیلیس ، تولید کنندگان ژل میکروسیلیس ، لیست قیمت ژل میکروسیلیس ، قیمت ژل میکروسیلیس الیاف دار ، درصد ژل میکروسیلی در بتن و نحوه استفاده از ژل میکروسیلیس  با بخش بازرگانی کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران ( رایحه بتن سبز ) تماس ( 44618462-09120916271 )  حاصل فرمایید.

 

DEZOMIX  4500

افزودنی ژل میکروسیلیکا

( ارتقاء دهنده خصوصیات بتن براساس کنترل بر روی بتن ساخته شده استانداردهای ASTM  C1202 AND  BS EN 12390-8، BS 1881-122 )

شرح : Dezomix 4500   علاوه براستفاده در ساخت بتن های با مقاومت بالا ، آب بند ، نفوذ پذیری کم ، دوام بالا و ملات های ویژه  ، در بتنهایی که کاهش ترکهای پلاستیک ، ارتقاء نسبی مقاومتهای کششی و خمشی بتن مد نظر می باشد کاربرد دارد . همچنین در شرایطی که بتن در معرض ضربه و بارهای متناوب دینامیکی است استفاده از Dezomix 4500 توصیه می شود .

کاربردها :

  1. سازه های ساحلی در معرض سولفات و کلر و املاح
  2. سازه های نگهدارنده آب
  3. روسازی های بتنی
  4. بتن های پر مقاومت
  5. سازه های در معرض بارهای دینامیکی ، ضربه و خستگی
  6. مقاطع نازک بتنی
  7. سازه های بتنی در معرض سیکل های شدید ذوب و انجماد
  8. بتن های نظامی و پدافندی

 

مزایا :

  • کاربرد آسان و مرتفع سازی مشکلات ناشی از استفاده مستقیم از پودر میکروسیلیس
  • کاهش هزینه حمل در مقایسه با میکروسیلیس
  • افزایش مقاومت فشاری
  • کاهش نسبت آب به سیمان
  • کاهش نفوذ پذیری
  • افزایش دوام ناشی از افزایش مقاومت الکتریکی و در نتیجه افزایش مقاومت در برابر خوردگی
  • افزایش دوام ناشی از کاهش نفوذ پذیری

 

 

میزان مصرف :

میزان  دقیق مصرف  Dezomix 4500 می بایست از طریق آزمایشهای کارگاهی مشخص گردد لذا به عنوان راهنمایی  توصیه می شود به میزان 5 تا 10 درصد وزن سیمان مصرفی به بتن افزوده گردد . این مقدار را می توان در هنگام ساخت بتن و یا پس از ساخت به بتن اضافه نمود.

در صورت اضافه نمودن Dezomix 4500 در تراک میکسر باید از اختلاط آن در بتن اطمینان حاصل نمود. بدن منظور می بایست پس از افزودن  Dezomix 4500  بین 3 تا 5 دقیقه زمان نیاز می باشد .

عوارض مصرف خارج از محدوده :

مصرف کمتر از 5 درصد Dezomix 4500 باعث عدم ظهور کیفیت و عملکرد مناسب  ، افت اسلامپ سریع ، کاهش قدرت میزان جذب آهک آزاد و پایین آمدن نسبی کلیه خواص برای بتن می گردد .

مصرف بیش از 10 درصد وزن سیمان مصرفی از Dezomix 4500 در بتن توصیه نمی شود وصرفا با انجام آزمایشات کارگاهی  امکان پذیر خواهد بود . 

 

مشخصات ظاهری :

حالت : در وضعیت سکون ژله ای و پس از تکان دادن مایع

رنگ : خاکستری

وزن مخصوص : 1.35

میزان کلراید : فاقد کلر و یا بسیار کمتر از حد مجاز استاندارد

 نیترات : ندارد

نقطه انجماد : صفر درجه سانتیگراد

نقطه اشتعال : ندارد

 

سازگاری :

این محصول با هیچ ماده دیگری نباید مخلوط شود مگر توسط متخصصین شرکت کلینیک فنی و تخصصی بتن تایید شده باشد .   

 

انبارداری :

Dezomix 4500  بایستی در ظروف اصلی خود و در دمای بیش از 5+ درجه سانتیگراد نگهداری شود . در صورت یخ زدن می توانید آن را به آرامی گرم نموده و هم بزنید تا دوباره بازیافت شود.عدم  رعایت شرایط انبار داری مناسب ممکن است باعث آسیب دیدن محصول و یا ظرف آن گردد . برای کسب اطلاع بیشتر از روش انبارداری مناسب با بخش فنی کلینیک فنی و تخصصی بتن تماس حاصل نمایید.

 

نکات ایمنی :

Dezomix 4500   محتوی هیچ ماده خطرناکی نمی باشد . برای آگاهی بیشتر به برشور ایمنی محصول مراجعه نمایید.

 

تاییدیه فنی :

تمام محصولاتی که توسط شرکت کلینیک فنی و تخصصی بتن  ایران عرضه می گردد مطابق با استانداردهای کیفی بین المللی می باشد.

 

 

 

 

 

 

پیوست :

 افزودنی پودر میکروسیلیس Microsilica چیست ؟

میکروسیلیس پودری است با وزن مخصوص فضایی 200 تا 300 کیلوگرم درمتر مکعب با رنگ خاکستری متمایل به سفید و ساختار آن کروی و غیر کریستاله است که محصول جنبی فرآیند تولید فرو سیلیسیم می باشد. فروسیلیسیم نیز از مواد اولیه مورد نیاز در زنجیره تولید فولاد و چدن بوده و خوشبختانه هم اینک در داخل کشور تولید وبخشی از نیازهای صنایع مرتبط را تأمین می کند.

میکروسیلیس حاوی 85 تا 95 درصد دی اکسید سیلیسیم می باشد که این ماده با ساختار کریستالی و ابعاد میانگین 05/0 تا 15/0 میکرون و 100 برابر ریزتر از دانه های سیمان و به نرمی 20 دارای سطح واکنشی بسیار بالایی می باشد.

 

این ماده در واقع غبار حاصل از فرآیند تولید می باشد و تا مدتی بعنوان ضایعات ناشی تولید فروسیلیسیم تلقی ونهایتاً با صرف هزینه اضافی و اختلاط آن با آب وسیمان بصورت گندله از محیط کارخانه خارج ویا در سنگفرش پارکها و پیاده روها بعنوان نوعی سنگ مصنوعی مصرف می گردید.

به مرور زمان خواص فیزیکی و شیمیایی میکروسیلیس شناسایی شد ، بطوری که امروزه مصرف میکروسیلیس دربتن تنها یکی از دهها زمینه مصرف آن درصنعت بوده و از این ماده درصنایع پودرهای شوینده ، پودرهای پوششی ، پودرهای عایقی ، سرامیک های دیرگداز ، نیمه هادی ها ، نساجی ، لنت ترمز و لوازم آرایش و. استفاده می کنند .

 

میکروسیلیس یک سوپر پوزولان است که در صورت کاربرد درست از میکروسیلیس، تأثیر بسیار قابل توجهی در افزایش مقاومت و دوام سازه های بتنی دارد. در میکروسیلیس حرارت زایی بتن تا حد زیادی ناشی از همان مکانیزم هایی است که باعث افزایش دوام و مقاومت بتن می شود، در حقیقت خواص پرکنندگی و واکنش پوزولانی میکروسیلیس می تواند باعث کاهش میزان حرارت زایی بتن شود. حرارت زایی یک گرم میکروسیلیس بیشتر از یک گرم سیمان پرتلند معمولی است و در مواردی بیشتر از 2 برابر آن خواهد بود.اما مقاومت زایی بالاتر میکروسیلیس (2 تا حدود 4 برابر سیمان) امکان کاهش مقدار کل مواد سیمانی بتن جهت دستیابی به یک مقاومت مشخص را فراهم نموده و بدین شکل استفاده از میکروسیلیس می توانباعث کاهش حرارت زایی بتن شود. میکروسیلیس یک ماده فرعی است در تولید سیلیسیم و آلیاژهای سیلیسیم، مخصوصا آلیاژ فروسیلیس است و برای استفاده ماده سیمانی در بتن کاربرد دارد. دیگر فواید استفاده از میکروسیلیس برای پایین آمدن جنبش یونهاى کلر و پایین آوردن عمق نفوذی کلر در بتن مخصوصا در مناطق ساحلى جنوب ایران است.

 

موارد مصرف میکروسیلیس

میکروسیلیس در بتن ریزى برای ساخت بارانداز های کشتی، فونداسیون ماشین آلات، سـتون ها ،شمع ها و قطـعات پـیش ساخته و سازه هاى بتنى که در معرض عوامل شیمیایى به ویژه یون کلر و سولفات ها هستند استفاده میگردد.

 

خصوصیات ویژه

فعالیت پوزولانی

هیدروکسید کلسیم آزاد شده از هیدراتاسیون سیمان 20 تا 25 درصد ملات بتن را تشکیل داده و در واقع جزء ضعیف وحلال بتن بوده و به علت ناپایداری ، یکی از آسیب پذیرترین اجزاء تشکیل دهنده بتن می باشد.

شکل ظاهری میکروسیلیس ، سطح مخصوص زیاد (ریزی و نرمی دانه ها )، عدم تبلور و سطح واکنشی بالای آن عامل بروز رفتار پوزولانی می باشد. به عبارت دیگر ژل سست و ناپایدار هیدروکسید کلسیم در مجاورت دی اکسید سیلیسیم میکروسیلیس به سیلیکات کلسیم سخت و غیرمحلول تبدیل شده که

ضمن قوام ، موجب پایداری بتن در برابر حملات شیمیایی، واکنش قلیایی مصالح سنگی و همچنین ازدیاد تاب فشاری آن می شود.

باید توجه داشت به خاطر نیروی جذب سطحی فوق العاده میکروسیلیس و پایین نگه داشتن نسبت آب به سیمان، مصرف فوق روان کننده ها اجتناب ناپذیر بوده و قویا توصیه می شود.

 

نفوذ ناپذیری بتن

شسته شدن هیدروکسید کلسیم آزاد شده در هیدراتاسیون سیمان و وجود فضاهای خالی ناشی از فقدان ریزدانه های پرکننده، استحکام بتن را کاهش داده و آسیب پذیری بتن را تشدید می کند.

عدم چسبندگی بتن به آرماتورها نیز مزید بر علت است و در واقع چنینی ساختاری به لحاظ نفوذپذیری و عدم اکتساب استحکام کافی، حاشیه ایمنی چندان مطلوبی نداشته و دوام آن نیز کم می باشد.

با مصرف میکروسیلیس در بتن، محلول هیدروکسید کلسیم ناپایدار محصور بین سنگدانه ها و آرماتورها به سیلیکات کلسیم غیرمحلول تبدیل شده و ریزی ذرات میکروسیلیس ساختار اجزای بتن را تغییر داده و حد فاصل دانه های سنگی و ذرات سیمان را پر می کند. بدین منوال نفوذپذیری بتن کم شده و بالطبع به قوام و دوام آن در طول دوره بهره برداری افزوده می شود.

 

افزایش مقاومت

مطالعه میکروسکوپی برش های بتن و نتیجه بررسی های به عمل آمده تا کنون موید این موضوع است که سطح چسبندگی دانه ها به یکدیگر و ذرات سیمان از 50 درصد سطح مخصوص تجاوز نمی کند. از طرفی ناپایداری هیدرواکسید کلسیم آزاد شده در هیدراتاسیون سیمان آن هم در مجاورت سنگدانه ها و آرماتورها حفره هایی را تشکیل می دهد که موجب افت مقاومت فشاری ،کششی ،چسبندگی وبتن میشود.

مقدار افت مقاومت به اندازه این حفره ها و نحوه پراکندگی آن در توده بتن بستگی دارد. پرواضح است با مصرف میکروسیلیس در بتن ناپایداری هیدرواکسید کلسیم به علت شسته شدن آن منتفی و ریزی دانه ها نیز موجب پر شدن خلل و فرج بین دانه ها و نهایتا افزایش مقاومت فشاری بتن ، مقاومت کششی بتن ، بالاخره چسبندگی بتن خواهد شد.

 

کارپذیری و نگهداری

بتن حاوی میکروسیلیس به لحاظ سطح مخصوص بسیار بالا، آب زیادی مصرف می کند. از طرفی مقدار بسیار کم آب باعث سیالیت فوق العاده آن می شود. مخلوط میکروسیلیس و بتن به افزودنی های کاهنده آب یعنی فوق روان کننده ها ، واکنش خوبی نشان می دهد، به طوری که با اختلاط فوق روان کننده در حدود 2 درصد وزن سیمان ، میکروسیلیس در حدود 10 درصد وزن سیمان و به شرط محدود بودن نسبت آب به سیمان یعنی حدود 25/0 الی 3/0، بتن های توانمند با ویژگی های خاص ساخته می شوند.

بتن ریزی بتن های حاوی میکروسیلیس در مقایسه با بتن های معمولی و با اسلامپ یکسان، آسانتر بوده و به راحتی در قالب جا می افتد.

مهمترین و شاخص ترین خاصیت میکروسیلیس مقاومت آن در برابر آب آوری سطحی و قدرت چسبندگی آن است. به همین دلیل بتن حاوی میکروسیلیس فرم پذیر بوده و در برابر ویبره شدن عکس العمل خوبی داشته و میکروسیلیس آن تحت هیچ شرایطی از مخلوط بتن جدا نمی شود.

با مصرف میکرو سیلیس در بتن، آب آوری کنترل خواهد شد، لیکن چنین بتنی آسیب پذیر بوده چون نرخ تبخیر آب در سطح بیشتر از نرخ آب آوری است و ترک های پلاستیک به وجود می آید . بنابراین بتن حاوی میکروسیلیس را می بایست خوب عمل آورده و پس از اتمام عملیات بتن ریزی به فوریت و دقت نگه داری کرد.

 

فواید مصرف میکروسیلیس

مصرف میکروسیلیس باعث افزایش مقاومت هاى دینامیکى در بتن می شود مثل فشاری، خمشی، کششی و برشی. میکروسیلیس باعث افزایش تراکم در بتن و کاهش نفوذپذیرى آن در بتن می شود. مصرف میکروسیلیس باعث جلوگیری از خوردگی بتن در مقابل عوامل خورنده می شود. برای افزایش مقاومت آرماتور در مقابل آسیب در بتن هاى مسلح از میکروسیلیس استفاده می کنند.

میزان مصرفی میکروسیلیس : میکروسیلیس در هر مترمکعب ساخت بتن با هر عیاری 7 الی 15 درصد سیمان مصرفى می توان جایگزین شود.

در بتنی که از مواد پوزولانی مثل میکروسیلیس استفاده می کنند برای کارایی بیشتر و پایین آوردن نسبت آب به سیمان حتما میبایستى از یک نـوع سوپر پلاستیسایزر یا فوق روان کننده که داراى سازگارى زیادى با میکروسیلیس می باشد استفاده کنند.

اثر پر کنندگی میکروسیلیس : آزمایشات انجام شده روی خمیر سیمان نشان دهده این موضوع است که  میکروسیلیس بخاطر ریزی ذرات با پخش شدن در ماتریس خمیر سیمان ، کانون های واکنش برای هیدراتاسیون سیمان را بوجود می آورد وبه این ترتیب موجب تسریع واکنش و حرارت زایی در ترکیبات سیمان شود . حتی اثر میکروسیلیس در این رابطه بیشتر از سرعت واکنش آلیت بوده و باعث افزایش واکنش آن می شود.

اثر واکنش پوزولانی میکروسیلیس : واکنش پوزولانی میکروسیلیس سریعتر از پوزولان های معمولی است مثل خاکستر بادی و اکثر پوزولان های طبیعی با اینکه واکنش پوزولانی در کل بین سیلیس موجود در پوزولان و هیدروکسید کلسیم ناشی از هیدراتاسیون سیمان ایجاد می شود . با در نظر داشتن ریزی و خواص افزایش میکروسیلیس حدود 90 درصد این انتظار می رود که حرارت زایی واکنش پوزولانی میکروسیلیس به میزان زیادی بیشتر از پوزولان ها باشد مثل خاکستر بادی. حرارت زایی خاکستر بادی در بتن درازاء هر گرم حدودا نصف حرارت زایی سیمان را با جرم برابر برآورده می کند. براین اساس قابل انتظار است که حرارت زایی واکنش پوزولانی میکروسیلیس در بتن بیشتر ازجرم مساوی سیمان است. بخصوص لازم به توجه است که حرارت زایی میکروسیلیس در بتن به عواملی مثل درصد استفاده از میکروسیلیس، نسبت آب به مواد سیمانی و دما در حین واکنش بستگی دارد.

میزان حرارت زایی میکروسیلیس : حرارت زایی مواد پوزولانی در میکروسیلیس دیگر معمولاً با حرارت زایی جرم معادل سیمان مقایسه می شود. این واکنش را کمیت “ضریب حرارت زایی” می نامند. در صورت استفاده از میکروسیلیس در بتن های قوی با میزان آب به سیمان کمتر از 0.4 حرارت زایی آن کمتر از سیمان معمولی است . در بتن هایی که مقاومت متوسط آن با نسبت آب به مواد سیمانی بالاتر از 0.4 است و درصد متعارف استفاده از حرارت زایی میکروسیلیس 10 درصد بیشتر از سیمان پرتلند معمولی بوده است و نسبت های آب به سیمان می تواند بیش از 2 برابر آن با آن باشد .

تاثیر استفاده از میکروسیلیس در حرارت زایی بتن : در کل اثر میکروسیلیس در حرارت زایی بتن لازم است و برروی مسئله حرارت زایی میکروسیلیس مسئله ارتقا مقاومت بتن نیز در نظرگرفته می شود.      فرق میکروسیلیس با دیگر مواد پوزولانی این است که مواد متعارف مقاومت زا همانند سیمان جرم برابری دارند، اما میکروسیلیس بخاطر ریزی و خواص بالا به ازای واحد جرم ، مقاومت زایی بین 2 تا 4 برابر جرم معادل سیمان را دارد. بر این اساس مقدار کل مواد سیمانی در بتن حاوی میکروسیلیس جهت دستیابی به یک مقاومت مشخص قابل کاهش می باشد که این امر به نوبه خود حرارت زایی بتن را کم می کند . در رابطه با بتن های حجیم با مقاومت متوسط تا پایین می توان گفت ضریب حرارت زایی میکروسیلیس بین 2 تا 5/1 می باشد. با در نظر گرفتن این که ضریب مقاومت زایی میکروسیلیس به طور متوسط 3 است که کاربرد میکروسیلیس در این نوع بتن ها برای کاهش حرارت زایی بتن می تواند در نظر گرفت . در رابطه با بتن های پر مقاومت با میزان آب به سیمان کمتر از 0.4 ضریب حرارت زایی میکروسیلیس کمتر از 1 است که به عنوان عاملی در کاهش حرارت زایی بتن می توان در نظر گرفت. با در نظر گرفتن میزان مقاومت زایی میکروسیلیس حدود 3 ، امکان کاهش مقدار مواد سیمانی و کاهش بیشتر حرارت زایی وجود دارد . بر این اساس است که مشخص می شود استفاده از میکروسیلیس برای کاهش مسائل حرارتی بتن های حجیم پر مقاومت می تواند تاثیرگذار باشد.

 

نتیجه گیری استفاده از میکروسیلیس

میزان مصرف آب به مواد سیمانی و درصد استفاده از میکروسیلیس عملکرد خاصی روی حرارت زایی میکروسیلیس دارد. با افزایش درصد استفاده میکروسیلیس از 10 درصد به بالا حرارت زایی آن به ازای واحد جرم کم می شود. با کاهش میزان آب به سیمان حرارت زایی میکروسیلیس به ازای هر واحد جرم کاهش پیدا می کند. حرارت زایی میکروسیلیس نسبت آب به سیمان کمتر از 0.4 و پایین تر از سیمان پرتلند معمولی است . ده درصد استفاده از میکروسیلیس به میزان آب به مواد سیمانی بالاتر از 0.4 ، حرارت زایی میکروسیلیس است و بیشتر از حرارت زایی سیمان پرتلند معمولی است و در نسبت آب به مواد سیمانی حدود 0.6 می تواند بیشتر از حرارت زایی سیمان معمولی باشد . با در نظر گرفتن بالا تر بودن میزان حرارت زایی میکروسیلیس نسبت به میزان حرارت زایی مشخص می شود ، استفاده از میکروسیلیس تقریباً می تواند حرارت زایی بتن را پایین آورد . این تأ ثیر مخصوصاً برروی بتن های با مقاومت بالا با نسبت های آب به سیمان کمتر از 0.4 است.

 

بسته بندی میکروسیلیس

میکروسیلیس درکیسه هاى 40 و 500 کیلوگرمى عرضه می شود. میکروسیلیس بصورت فله و یا با تانکرها عرضه می شود.

 

میزان مصرفی میکروسیلیس :

میکروسیلیس مانند سیمان هنگام ساخت بتن به آن اضافه کنید . اندازه مصرف بهینه این ماده 10 الى 15 درصد وزن سیمان مصرفى است که به همان مقدار می توان از مقدار سیمان مصرفى کاهش دار . مناطق آب و هوایی گوناگون و همچین موارد مختلف استفاده از ملات موجب پدید آمدن ملات های گوناگونی بر اساس مواد اولیه می شود .پودر میکروسیلیس یا ژل میکروسیلیس که با نام (دوده سیلیسی) نیز شناخته می شود مشخصه های فیزیکی سیمان را اصلاح کرده و بهبود می دهد . نقش پودر میکروسیلیس و یا ژل میکروسیلیس در بهبود خواص نظیر چسبندگی و یکنواختی و خواص مکانیکی مقاومت های فشاری ، کششی ، خمشی و پیوستگی با آرماتور ، خزش و جمع شدگی می باشد.

 

 

 

 

عبارت های مرتبط : قیمت ژل میکروسیلیس ، میکروسیلیس چیست ، پاور ژل میکروسیلیس ، وزن مخصوص ژل میکروسیلیس ، ژل میکروسیلیکا ، تولید کننده روان کننده بتن ، ترکیبات ژل میکروسیلیس ، خواص پودر میکروسیلیس ، میزان مصرف ژل میکروسیلیس در بتن ، پودر میکروسیلیس ،دوغاب میکروسیلیس ،  قیمت میکروسیلیس ازنا ، msds میکروسیلیس ، قیمت میکروسیلیس ، مقدار مصرف ژل میکروسیلیس در بتن ، نحوه استفاده ژل میکروسیلیس بتن ، خرید اینترنتی ژل میکروسیلیس ، ژل میکروسیلیس آبادگران ، ژل میکروسیلیس کیمیکس ، ژل میکروسیلیس نامیکاران

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.